Biokeratín pre Vaše zdravé vlasy už aj v našom kaderníctve

01.04.2012 18:50

 

Zer035 Biokeratín - evolúcia pre vaše vlasy

- redukuje krepovitosť, vlasy vyhladzuje a dodáva im hodvábny vzhľad

Okamžite viditeľný, dlhodobo trvácny výsledok so ZER035 BIOKERATÍNOM

Udržať svoje vlasy "zdravé" je pre modernú ženu výzvou, ktorej denne čelí. Sme obklopení činiteľmi, ktoré nám deň za dňom poškodzujú vlasy a z tohto dôvodu ich musíme hĺbkovo ošetrovať, aby sme im zabezpečili dostatočnú úroveň hydratácie a udržali ich leské, zdravé a plné objemu.

Najlepšie vlasové prípravky na trhu sú častokrát vyrobené na báze keratínu, ale ich molekuly sú príliš veľké a ťažké na to, aby prenikli hlboko do vnútra vlasu. Preto je nimi dosiahnutý kozmetický výsledok iba na povrchu vlasu.

Emmebi Italia využíva výhody vyspelej technológie, ktorá je použitá aj v prípade bezamoniakovej farby Zer035 a ktorá pôsobí na základe špeciálnych mikromolekúl keratínu (prirodzená zložka vlasu). Táto technológia je využitá aj v prípade Zer035 Biokeratínu. Špeciálna receptúra bez formaldehydu umožňuje dopraviť keratín ľahko do vnútra vlasu a priľnúť dokonale k jeho štruktúre, čo predstavuje výnimočne efektívne ošetrenie a rekonštrukciu vlasu a následne odstránenie krepovitosti vlasov. Vlasy po ošetrení kompletne zmenia vzhľad, pôsobia neuveriteľne mlado, jemne, majú hodvábny lesk a bohatý objem a ľahko sa vyrovnávajú po dobu troch mesiacov. Ošetrenie tiež zabezpečuje a zdokonaľuje pôsobenie, trvácnosť a lesk farby. Vďaka Zer035 Biokeratínu, môžeme ponúknuť našim zákazníkom najefektívnejšiu a najzdravšiu kombináciu rekonštrukčnej a vyhladzujúcej metódy pre všetky typy vlasov.

Čo je aktívnou zložkou v Zer035 Biokeratínu?

Aktívnou zložkou Zer035 Biokeratínu je čistá izolovaná molekula proteínu s veľmi malými rozmermi, ktorá efektívne preniká vlasovou kutikulou, zapĺňa kortex keratínom a vytvára nádherný, dlhodobý, hodvábny efekt a úžasný lesk na vlasoch.

Prečo Zer035 Biokeratín?

Zer035 Biokeratín je proteínový komplex, ktorý pôsobí na vlasoch, progresívne ich reštrukturuje, eliminuje krepovitosť a uľahčuje žehlenie po dobu približne 3 mesiacov

Vlasy pozostávajú prevažne z proteínu (92% proteínu /keratínu), lipidov (tuky) a vody. Vlasy sú rozdelené do štyroch vrstiev: vonkajšia vrstva (kutikula), interné vrstvy (kortex, membránový komplex a medula). Vlas postupne stráca proteíny (keratín) pôsobením veku, znečistenia ovzdušia a opakovaných chemických procesov, ktorým je vystavený. Z tohto dôvodu je zásadne dôležité vyživovať vnútorný kortex a obnovovať stratený proteín (keratín). Väčšina produktov na trhu je schopná vyživovať iba vonkajšiu vrstvu vlasu (kutikulu). Tento proces je síce jednoduchší, ale iba dočasný, pretože práve vnútorná vrstva vlasu určuje jeho kvalitu. Bunky, ktoré sa nachádzajú na vonkajšej vrstve vlasu prakticky znemožňujú preniknúť aktívnym látkam tradičných produktov hlboko do vnútornej vrstvy vlasu.

Zer035 Biokeratín preniká priamo do jadra vlasu a pôsobí v jeho najhlbšej vnútornej vrstve. Keratínové vyhladzujúce ošetrenie Zer035 Biokeratín zanecháva vlasy jemné, leské, zmyselné a hladké ako hodváb, umožňuje vyhladiť vlasy s dlhodobým efektom.

Vyhladzovaním štruktúry vlasov sa zvýši ich elasticita a lesk, zostanú ľahšie tvarovateľné a bez akýchkoľvek známok krepovitosti.

Proteínové molekuly keratínu zabezpečujú vlasovému vláknu regeneráciu a získanie pevnosti a vitality.

Zer035 Biokeratínové ošetrenie dodáva objem a pevnosť všetkým typom vlasov

Kto by mal použiť Zer035 Biokeratín?

Zer035 Biokeratín je vyhladzujúce proteínové ošetrenie, ktoré je odporúčané pre všetky typy

 

 

vlasov: prírodné, namáhané, farbené aíebo zosvetľované.

Vôbec neobsahuje formaldehyde, vyhladzuje a vyživuje vlasy, pričom rešpektuje vlasy a tiež pokožku hlavy.

Čím sa odlišuje?

          ZerG35 Biokeratín neobsahuje formaldehyde;

          Zer035 Biokeratín je iba keratin s neagresívnymi chemickými zložkami;

          Zer035 Biokeratín vyhladzuje, vypĺňa a rekonštruuje vlasové vlákno, zanecháva vlasy lepšie tvarovateľné;

          inovatívne vyfúkanie vlasov: pre regenerovaný vzhľad a prekvapivý efekt za iba niekoľko minút;

          Zer035 Biokeratín chráni vlasy pred vlhkom a dodáva im dlhodobý tvar ;

          Zer035 Biokeratín je cenovo prístupný pre konečného spotrebiteľa;

          Zer035 Biokeratín - jeho očividné výsledky prilákajú do salónu ďalších zákazníkov

          Zer035 Biokeratín je 100% vyrobený v Taliansku.